UGEN DER GIK #45 // TRÆT, TRÆT & ENDNU MERE TRÆT! OG SÅ LIGE EN TØSE BOWLING AFTEN 🎳

Hej venner,

Ugen der gik er på banen igen! Og vi går selvfølgelig lige til sagen 😉

Mandag d. 26.11.18

Mandag var jeg super træt og uoplagt efter en weekend med arbejde. Det var lidt øv og derfor føltes dagen også super lang med en masse målgruppe- og definitionsarbejde. Da jeg kom hjem fladede jeg bare ud og læste op til de kommende dage. Intet vildt. Det eneste ekstra dejlige (for så skidt er mit liv overhovedet ikke!!!) ved dagen lige umiddelbart var den smukke solopgang.

Tirsdag d. 27.11.18

Var jeg stadig træt. Super nedtur. Men jeg hyggede mig med at strikke. Jeg blev næsten færdig med tæppet. Vi havde en super intens dag på studiet med en masse idégenerering og jeg må indrømme at mit hoved var ret bombet til sidst. Men det var super lærerigt og vi fik en masse gode værktøjer og metoder.

Da jeg kom hjem til jeg til Bodyflow for første gang i tre uger!?!? Det var virkelig rart og bare HELT rigtigt! Og så fik jeg lige teste træningstøjet fra Organic Basics sådan for real til en træning. Det var vildt lækkert at træne i, men størrelsen var desværre ikke den rigtige, for bukserne blev ved med at glide ned… Resten af dagen dovnede jeg bare.

Onsdag d. 28.11.18

Onsdag var kaos dag…. Jeg var (IGEN) fucking træt og umotiveret. Så jeg snoozede (og det gør jeg aldrig) og nåede kun toget på et hængende hår. Som i dørene lukkede da jeg var på vej ind ad dem…

Vi havde gruppearbejde hele dagen. Så tog jeg på arbejde og købte lidt kalendergaver til min far. Og da jeg så tog hjem fra arbejde, så mødte jeg søreme Anders igen. Så vi snakkede hele vejen hjem til Helsingør. Vildt hygge! 🙈 Og ellers så havde jeg bare en rolig aften med vores konceptopgave, Love Island og en snak med Nicolai 💕 Jeg havde ikke rigtig noget overskud og så havde jeg super ømme balder fra bodyflow 😅

Torsdag d. 29.11.18

Torsdag arbejdede vi igen videre med vores konceptidé og idégenererede videre, samt testede vores koncept. Ellers var jeg igen bare mega træt og TOTALT umotiveret… Det var bare et generelt tema for den uge desværre. Vildt irriterende. Men da jeg kom hjem fik jeg lavet lidt til bloggen og tilmeldt mig BEAME Beauty fællesskabet. Så nu spillede det hele!

Fredag d. 30.11.18

Fredag var GOD! Jeg var ikke nær så træt (thank god) og så havde vi prototype hele dagen, så vi klippede og klistrede til julemusik hele dagen. VILDT FEDT og lige hvad jeg havde brug for. Så dagen var veloverstået og da jeg kom hjem fik jeg lavet tonsvis af indhold til Youtube, det var vildt motiverende. Og efterfølgende gjorde jeg mig klar til en vaskeægte tøseaften ude! Vi havde arrangeret tøse-jule-bowling. Det var vildt hyggeligt og mega skægt og perfekt med en øl til 🍻 Se lidt af vores verdensklasse bowling lige HER (NOT haha) Og på vej ind til København havde jeg også bare den hyggeligste snak med Nico. Han er sgu dejlig og jeg elsker ham uendeligt meget!

Lørdag d. 01.12.18

Sov jeg længe. Jeg var først hjemme i Helsingør klokken 02 om natten, så var ret træt. Men jeg filmede på livet løs til adventskalenderen og fik taget en masse billeder til bloggen, så jeg var totalt oppe og køre over den gode energi og så var en fridag bare lige hvad jeg havde brug for! Her er lidt behind the scenes 😂

Derudover var vi til Kajs Julestue. En juletradition vi har haft med en af min fars ungdomsvenner og hans børn siden jeg blev født. Dvs, vi har gjort det i 22 år nu. Ret vildt at tænke på!?!?!

Da vi kom hjem derfra hyggede vi bare max og havde fælles sovning i stuen. Det var vildt grineren. >Vi snackede løs på vores pakkelegspræmier og så finalen af Love Island. En helt perfekt lørdag! 👌🏼

Søndag d. 02.12.18

Stod på vaskeægte julehygge. Vi havde juledag, jule klippeklister og fyrede max op for julemusikken. Vildt dejligt og afslappende. Jeg fik lavet noget BEAME indhold og så blev jeg fandme færdig med mit kæmpe store strikkeprojekt. Babytæppet til Oliver!?!?!? Er det ikke vildt? Jeg var så glad og fucking stolt over det kæmpe stykke arbejde det har været. Så jeg sendte selvfølgelig et billede af det til Nicolai for at få følgende svar tilbage: Eeeej hvor fint! Det er virkelig en pæn dug ❤️😍

Ja, så sød er min kæreste 😂 Men se nu lige?

 

Så lidt for meget træthed og alt for lidt motivation. Desværre. Men heldigvis masser af motivation til bloggen. Det er altså bare min true passion! Og jeg glæder mig til den dag, det kan blive mit levebrød. Siger man det? Nevermind. Jeg glæder mig til, hvad der skal ske med det i fremtiden og hvad det vil bringe mig af muligheder 🤩 Indtil videre har 2018 virkelig været et konge år!

Det var alt for nu, det er snart weekend, snart juleferie og snart juleaften. Jeg glæder mig 🎄 Gør I?

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.