UGEN DER GIK #46 // EN ORDENTLIG VISDOMSTAND, KÆRESTETID & NOGET MED EN PROTOTYPE

Hej venner,

Jeg var så tæt på. Så tæt på at være up to date med ugen der gik. Men så kom juleferien (og min kæreste kom hjem) og så forsvandt alt fokus fra bloggen 😅 Men nu skal det fandme være. Det er et nyt år, så der skal jo startes forfra lige gyldigt hvad! Og derfor er jeg også nødt til at være opdateret med de her indlæg, så I ikke får alle nyhederne for sent… Det må jo ikke ske. Men lad os komme i gang.

Mandag d. 03.12.18

Var en god dag. Vi knoklede bare derudaf til med vores pitch til InWear. Det var så fint og vi blev klar til at præsentere for underviserne. Og da vi var færdige omkring klokken to, så smuttede jeg i Res-Res (en skøn butik på Nørrebro) for at købe en gave til Cecilie. Et par smukke sneaks fra VEJA. Det endte derudover med, at jeg stod og snakkede med en af ejerne, Søren, i en god times tid. Det er så fantastisk, hvad der sker i det her fællesskab om en mere bæredygtig verden. Det er så fedt at møde ildsjæle og bare dele begejstringen og frustrationerne. hahah. Og da jeg så tog hjemad fik jeg læst, gik i bad og havde et skønt møde på Lagoni med Karo. Vi fik croissanter igen 💕

Tirsdag d. 04.12.18

Var en super hård dag. Den startede med et smut forbi tandkirurgen i Gentofte kl. 09. Jeg skulle nemlig have opereret min visdomstand ud. Det var en virkelig smuk morgen og hele operationen var en god oplevelse. De var virkelig dygtige på den klinik. Men hold op, hvor var jeg øm i fjæset…

Efter operationen smuttede jeg ind på KEA til de andre fordi vi skulle pitche vores koncept for lærerne. Det gik helt fint. Vi fik ikke så hård kritik, men stadig noget vi skulle have ændret på og gjort skarpere. Lige efter fremlæggelsen smuttede jeg hjem, da smerterne tog til og mit fjæs begyndte at vokse… På vej hjem skete den ene ting der bare ikke måtte ske…. Min telefon brændte sammen. Fucking lort. Den blev brændende varm, så varm at jeg ikke kunne holde på den. Så jeg gik med den til reparation og der blev den dødsdømt. Desværre. Så med det samme da jeg kom hjem undersøgte jeg muligheder for at købe brugt elektronik og endte på Bluecity. Dem har jeg faktisk tænkt mig at skrive mere om. Så det kan I glæde jer til 😉 Så på en dag havde jeg brugt lige knap ti tusind kroner. Super nederen.

Og resten af dagen havde jeg bare ondt i kæben, spiste koldt og flydende mad, levede på smerterstillende og faldt i søvn på sofaen.

Onsdag d. 05.12.18

Havde jeg det virkelig dårligt. Alle de smertestillende og al smerten gav mig kvalme, jeg kunne nærmest ikke spise fordi min mund ikke kunne åbne. Så det hele var bare ret skidt. Og så var jeg hævet FUCKING meget op. Som I jeg lignede en kæmpe hamster…. Ikke et kønt syn. Derfor var Sebastian fra min læsegruppe så sød at komme hjem til mig for at lave den opgave vi havde for til torsdag. Et fælles moodboard og farvekort til vores prototyper og kollektionen vi vil skabe for InWear konceptet. det gik heldigvis hurtigt. Vi var færdige på tre timer og resten af dagen lå jeg bare ned og slappede af. Ingen job. Ingenting. Bare ro.

Torsdag d. 06.12.18

Tog jeg ind på skolen på trods af smerter og ubehag, men jeg kunne ikke gå glip af den første dag på vores ny modul Prototyping. Vi havde kort undervisning, godkendelse af vores moodboard og så en masse tid til skitsering af vores design. Da jeg kom hjem til Helsingør hentede jeg min nye telefon på vejen. Så dejligt at kunne komme i kontakt med folk igen. Jeg fladede bare ud resten af dagen.

Fredag d. 07.12.18

Fredag havde jeg kvalme hele morgenen. Så nederen. Men jeg kunne ikke spise ordentligt efter operationen, så blev hele tiden dårlig.. Så jeg kom først ind på skolen klokken 12, hvor jeg var blevet frisk. Det blev til et par timers skitsering og dernæst tog vi en fredagsbaren og tog en slapper. Ret hyggeligt ✨

Da jeg kom hjem puttede jeg bare om mig selv. Vi så film hele aftenen. Først en der hed Nonstop med Liam Neeson (vildt god) og dernæst en gammel film med Pierce Brosnan, der handler om en by der bliver totalt ødelagt af en vulkan. Den hedder noget med Peak. Jeg har set den før for mange år siden, den er helt fin faktisk. Lidt old school, men det har sin charme. Det var bare vildt hyggeligt at sidde der med mine forældre og bare råhygge 💕

Lørdag d. 08.12.18

Var en dag hvor jeg bare fløj frem og tilbage. Jeg stod op og hoppede i bad, gjorde mig klar, pakkede en taske og fes ind på arbejde. Derefter tog jeg videre til familiehygge hos min moster. Det var sindssygt hyggeligt. Jeg fik givet babytæppet til min kusine og hun blev så glad for det!! Det var så dejligt at se. Derudover fik jeg også snakket med min anden moster, der fortalte, at hun synes, at man kan mærke, at jeg er det rigtige sted og gør de ting der gør mig glad. Og det blev jeg utroligt rørt over. For jeg er glad. Lige her. Med det jeg har gang i.

Da vi var færdige med familiehygge blev jeg kørt hjem til Nicolais forældre. Han var nemlig hjemme den weekend. Det var så dejligt at se ham. Virkelig. Det var en her måned siden sidst…. 😓

Søndag d. 09.12.18

Var bare sådan en dejlig og rolig dag. Der var bare max hygge, ned i gear og dejlige timer med Nicolai 💕 + jeg fik givet ham hans chokoladekalender som jeg havde købt til ham. Han blev rigtig glad for den. Pletskud 👌🏼 Hahaha

 

Så det var alt for denne gang. Jeg håber, at I har nydt at læse med. Jeg er begyndt at lægge lidt nye planer for, hvordan ugen der gik skal se ud nu her i det nye år. Så det kan I glæde jer til 😉 Fik lidt respons fra min søster, der synes indlæggene er kedelige…. Så jeg vil prøve at spice dem op!

I hører fra mig snarest.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.