UGEN DER GIK #6 // 2. SEMESTER START, LANGE EFTERMIDDAGE & EN WEEKEND I AARHUS (REKLAME)

Hej venner,

Det er søndag og det er tid til ugen der gik #6. Tænk at der allerede er gået seks uger af det nye år. Det er februar, tiden flyver og før vi ved af det er det marts og (forhåbentligt) snart forår. Det er så vildt som tiden den flyver. Og denne uge er absolut ingen undtagelse. Dagene er gået med syprøver og konstruktion hver EVIG eneste dag. Jeg har været på skolen efter endt undervisning både mandag, torsdag og fredag. Det har været så udfordrende for mig. Meget lærerigt, men hold op, hvor har jeg skulle holde tungen lige i munden. Jeg har syet før, bevares, men aldrig så teknisk som vi gør lige nu. Vi er ved at forberede til, at vi skal lave en hel skjorte. Så hele ugen har vi leget med kraver, manchetter, ærmer, sammensyninger, oplægning, etc. Så vi har taget skjorten del for del, så vi til sidst kan bruge alt hvad vi har lært til at lave den endelige skjorte. Men PYHA, det bliver nogle lange dage + jeg også lige har en reeksamen om to uger som jeg også lige skal have klaret… Av av. Det havde været rart, hvis den havde været overstået nu.

Men det har sgu ikke kun været hårdt den her uge. Jeg har virkelig haft det godt. Jeg er glad for at have min rutine igen. Op klokken 6, ind på skolen, hjem igen, blogge lidt, slappe lidt, træne og så hjem og nyde min aften med en bog og en kop te eller et afsnit af Ru Pauls Dragrace (vildt sjovt btw!) Tænk at en rutine kan gøre så meget ved humøret?!?!

Derudover var det også en uge, hvor der skete nogle ret drastiske ting på mit arbejde. Ikke noget der er gået udover mig. Men jeg var helt i chok. Jeg ville ønske jeg kunne sige mere, men jeg må holde det for mig selv i denne omgang. Men der kommer i hvert fald nye boller på suppen. Så det bliver interessant 🙈 Og så må vi se, hvor meget længere jeg bliver der… Jeg er stadigvæk i tvivl. Men lige nu giver jeg det en chance mere og ser hvad der sker.

Jeg havde det skønneste møde med min lillesøster i mandags, her gav vi den fuld smadder med varm kakao, chai latte, en cookie og et skønt stykke brownie 😍 MUUUUUUMS siger jeg bare! Der var bare brug for selvforkælelse på højeste plan, og det var lige havd det blev til! De dage er der også bare brug for.

Weekenden har jeg brugt sammen med Nicolai og vi har bare slappet af. Ingen af os har orket noget. Tror vi begge havde brug for en dase weekend, efter en opstartsuge. Så der er blevet set Netflix, spist chips og blå ugler og bare lavet god mad. Dit var bare det vi havde lyst til. I dag (søndag) har vi gået en lille tur og så har jeg bare været mega glad for det gode stykke arbejde min søster har gjort på min instagram med takeover. De var nemlig på loppemarked i dag og tog jer dejlige følgere med 💕 Så fint altså.

Af småting så er jeg begyndt at teste grums produkterne og indtil videre er jeg meget tilfreds! Hvis I har lyst til at prøve produkterne af, så har jeg en rabatkode der giver jer 20% på deres webshop. Bare skriv SFF20 ved checkout 😉 Derudover har jeg fået lidt lækkert sommerglød tilbage efter en lille omgang selvbruner, jeg har købt to nye bøger (begge om gamle mennesker, jeg ved ikke hvad det er med mig og den slags historier) jeg har haft det dårligt på færgen mellem Odden og Aarhus pga blæsevejr og bølger, og så fik jeg shoppet lidt i weekenden i Aarhus. Det var ret lækkert. Fandt så mange fine ting i en genbrugsbutik der hedder PRAG.

Så det var alt om min uge. Denne her har ikke været lige så vild som de andre. Men det har faktisk også været meget rart, nu hvor jeg lige har skulle starte op på studiet igen. Men nu vil jeg ikke skrive mere. I stedet for I lov til at kigge og suge til jer af billeder! I høre fra mig igen snart 💕

Mange knus

Cams

kage og selvforkælelse på Lagoni Kaffebar

en ny genbrugsbutik er åbnet i Helsingør. de upcycler og redesigner.

mere selvforkælelse til en lang tur til aarhus.

jeg gik i Dims Studio. igen.

lidt guld til mig selv på en grå regnvejrslørdag. tørklædet er genbrug fra butikken PRAG, spændet er købt i Dims Studio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.