UGEN DER GIK #7 // BUSINESS TIME, FASTELAVNSBOLLER & NOGET MED EN NY EKSAMENSDATO

(indlægget indeholder reklame. rabatkoden til grums er en del af en affiliataftale jeg har med dem. det betyder, at jeg tjener en lille del på det samlede salg, der bliver gjort gennem min rabatkode)

Hej venner,

Det var søndag i går og der skulle have været et indlæg ude om ugen der gik. Men min søndag forsvandt mellem hænderne på mig. Klokken blev 22, jeg havde INTET nået og jeg skulle på hovedet i seng. Derfor kommer indlægget altså ud i dag. Det håber jeg, at I kan klare.

Men sidste uge skulle hurtigt vise sig at blive EN VILD uge. Seriøst, 2019, det er altså bare mit år og jeg kan mærke at alt det hårde arbejde ved siden af studiet virkelig giver pote. Selvom det er hårdt, at jeg er træt og virkelig kører på rester af energi, så giver det mig simpelthen 1000x igen, når I følger med, deler, liker og kommenterer. Så får jeg opladt batterierne og så kan jeg køre lidt ekstra! Det er så fedt og jeg kan bare mærke, at det her er min hylde. Min mission. Min passion. Mit mål. Min ambition. Min mening med livet. Det er fantastisk. Og jeg glæder mig. Så uge syv blev en uge med bekræftelse! Der røg hele to samarbejder i hus og så er jeg blevet inviteret til et spændende presseevent, jeg glæder mig til at fortælle mere om 🎉 I takt med at det hele bare flyver derudaf, og at jeg kan mærke jeg får brug for sparring og hjælp på vejen, så har jeg købt Emilie Melgaard og Avalon Khaans onlineforedrag Business Time. Så det glæder jeg mig til at se på onsdag som en belønning for en overstået eksamen 💪🏽 Ja I læste rigtigt. Jeg har sgu fået en eksamens dato (og tid selvfølgelig) onsdag kl. 8.30. Det er den første tid og jeg kunne ikke være mere tilfreds, så nu skal jeg bare bestå den og have det lort ud af hovedet. Jeg skal kigge på det i dag og i morgen, og så må vi se hvordan det går. Jeg har ærligt talt ikke rigtig magtet den. Jeg har ikke gidet at læse op til den. For jeg vil bare have den overstået. Ikke noget pis, ikke noget ekstra, bare ind og ud og DONE! Så det er der jeg er 😅 Super klar til en eksamen jeg ikke rigtig gider forberede mig til… #life

Ugen har også stået på et par fastelavnsboller. Først i tirsdags, da mit tog hjem blev aflyst. Og anden gang her i weekenden fordi Nicolais søde mor lavede hjemmelavede fastelavnsboller. De var altså gode.

Jeg fik trænet to gange denne uge. Ben og baller i mandags med Kathrine (min søster) og så en gang bodyflow i tirsdags. Det var lige hvad det blev til. Men på den anden side har jeg også haft en ekstra vagt denne uge + arbejdet over den ene gang. Så ja, lidt træning, lidt mere arbejde og så en smule selvstudie. Her blev jeg heldigvis hurtigt færdig, så jeg kunne tillade mig at tage hele TO fridage og nyde nogle dage med vinterferie med min familie, der alle har haft fri (minus min far)

Weekenden brugte jeg sammen med Nicolai. Lørdag var jeg godt nok lige på arbejde, men resten af tiden var jeg sammen med ham. Så dejligt 💕

Ugen bød også på en masse kommende events. Desværre er jeg forhindret i at deltage i det ene… Øv. Og det er Sustain Dailys lille launch turné i forbindelse med deres nye magasin. Sustain Yearly tredje år. Øv altså… Men heldigvis kan jeg deltage i Matter Pensions event om bæredygtig privatøkonomi, der blev udsolgt på fire timer. 100 pladser. Pist væk. Jeg står faktisk på venteliste. Det tredje event er Miilds forårsevent på Hotel Chocolat d. 6. marts. CAN’T WAIT! Og så selvfølgelig det spændende presseevent d. 1. marts v. Novozymes i Bagsværd. Her får jeg lov til at være videnskabsmand for en dag og følge forskere der leger med enzymer i forbindelse med tøjvask, og hvordan vi kan gøre vores vaskevaner mere bæredygtig og bedre for miljøet. Så det bliver VILDT sjovt! Det glæder jeg mig til 🤓 Lidt nørdet, men mega fedt.

Så ja, alt i alt en SINDSSYGT fed uge! Og nu til billederne.

solen er rent faktisk begyndt at stå op, når jeg tager toget ind til studiet om morgenen 😍 forår? er det dig?

skønne Sustain Daily offentliggjorde deres foredragsturné i forbindelse med det tredje magasin. men jeg kan ikke komme med… 😭

ugens første fastelavnsbolle. den var ikke helt dårlig.

den flotte formiddagstur vi tog min mor, Katty, Cille og jeg.

det var simpelthen så skønt at blive blæst igennem. 

havde spa dag om fredagen. mega luksus og med de skønneste produkter fra grums (reklame) og med koden SFF20 kan I få 20 % på hele deres webshop! skal du snart have spa dag?  

det blev også lige til et par “nye” støvler. de er købt brugt i den skønneste secondhand butik på nørrebro, second wardrobe. jeg havde kigget på dem længe og virkelig overvejet det. og efter godt to ugers tænketid, røg de med mig hjem.

og sidst, men ikke mindst, det skønne onlineforedrag “Business Time”. jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med det! SÅ DET SGU NU!

I må have en FULDSTÆNDIG FANTASTISK MANDAG ✨ og husk på, det er ok at skrue op for dig selv! Dit liv, din vej, din måde ✨

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.