UGEN DER GIK #8 & #9 // TRÆT MED TRÆT PÅ, REEKSAMEN & NOGET MED AT LYTTE TIL SIN KROP

Hej venner,

Jeg vil prøve at lave et indlæg om de to uger der er gået. I er nemlig blevet snydt. Alt sammen fordi min hverdag braste sammen ud af ingen ting pga mangel på søvn og ordentlig rytme. Jeg har nævnt det både på Instagram og i mit seneste indlæg, men jeg har haft to virkelig hårde uger og jeg er først lige begyndt at komme ovenpå igen. Så jeg tager den lige lidt med ro og skriver kun, når jeg kan mærke at jeg har en brændende lyst! For ellers kommer der ikke rigtigt noget ned på ”papiret” (mit digitale papir her på bloggen ;))

 

Men for at starte et sted, så lad os starte med uge 8, som var ugen hvor det hele gik lidt galt. Det var her min søvn virkelig fuckede med mig og jeg tror det var eksamensnervøsiteten, der satte sig på min søvn. Nu hvor jeg kigger tilbage. Normalt plejer jeg at blive lidt nervøs i dagene op til en eksamen, men det gjorde jeg ikke nu her. Og det undrede mig egentligt, men så igen, så tænkte jeg, at jeg nok bare var kommet over den fase i mit liv og det var jo fedt! Mandag sov jeg 1-2 timer mindre, tirsdag sov jeg 1-2 timer mindre og onsdag da min eksamen var overstået var jeg HELT færdig. Men jeg sov først klokken 01.30 og var helt smadret dagen efter. Så da jeg ramte torsdag var min krop fuldstændig død og ubrugelig… Min motivation og mit drive, var HELT i bund.
Heldigvis kunne jeg sove de efterfølgende nætter! Sov et sted mellem 9 og 11 timer hver nat indtil søndag. Det var helt vildt. Min krop var SÅ træt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Men altså selvom jeg fik sovet ud, så var jeg stadig udbrændt rent motivationsmæssigt. Det eneste jeg har kunnet overskue de sidste to uger, er at se RuPaul’s Dragrace på Netflix, hvilket har resulteret i, at jeg nu er nået til sæson 6… Jaer… Men det er god underholdning og et vildt sjovt program 😀 Kan anbefales. Især, hvis man har været vild med at se America’s Next Topmodel. Det er det samme koncept.

Men det har heldigvis ikke kun været skidt i ugerne der gik. Næh nej, der har været så mange gode ting. Ting der gør mig glad helt ind i hjertet.

Først og fremmest er det jo meget lysere i løbet af dagen nu. Det er ikke længere kulsort, når jeg skal med toget om morgenen. Det gør noget helt særligt ved mit humør, noget der ikke kan sættes ord på, men som bare er dejligt!

Jeg var til reeksamen d. 20. februar og fik 10! Så er møghamrende glad og tilfreds. Det var sgu en mega optur.

Jeg har også syet en hel skjorte. Helt selv. Og jeg er ret stolt.

Jeg har valgt at ville investere mere i min ”business” (bloggen, insta osv) og søge mere sparring. Derfor købte Jeg Emilie Melgaard og Avalon Khaans online foredrag ”Business Time”, hvor jegfik en masse guldkorn, læring og hands-on værktøjer til, hvad jeg kan gøre fremadrettet. Det var sgu meget godt med et friskt pust og noget ny energi.

Jeg har haft dejlig tid med min familie <3 De betyder meget for mig, så tid med dem er vigtig for mig.

Jeg har hjulpet til ved Åbent Hus på KEA, hvor jeg fik lov til at fortælle nysgerrige og forvirrede unge om, hvad det vil sige at gå på KEA, læse til designteknolog og have Sustainable Fashion som specialeretning. Det var altså FUCKING hyggeligt. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg selv stod der for et år siden. Totalt på bar bund og rimelig presset over, at jeg havde en optagelsesprøve forude, som jeg ikke helt var så klar på. Det var meget sidste øjeblik jeg fandt mit studie Jhhahaha. Så dumt. Men altså, man kan sgu ikke planlægge sig frem til alt i livet.

Sidste tirsdag, var det også to år siden min bedstemor døde… Det kan jeg slet ikke forstå. Jeg kan huske, at jeg skrev et indlæg med alle mine tanker her på bloggen. Det kan I læse lige her. Det eneste jeg husker fra den periode var, at jeg selv var rigtig syg. Så syg, at jeg næsten ikke kunne deltage ved hendes begravelse. Men jeg deltog på trods af smerter og sygdom, og det er jeg så glad for den dag i dag. Men det var ikke en sjov tid. Den var virkelig hård.

Så sluttede vi lidt på en kedelig note alligevel. Men sådan er livet jo nu en gang i mellem. Livet er HELE paletten. Man må have nedture for at føle opture. Så lad os slutte på den note og gå videre til billederne 😉

Jeg håber, at I nød at læse med!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.