UGEN DER GIK #8

Hej venner,

Jeg beklager meget, at det her indlæg blev udgivet uden at være færdigt… Sorry. Det var bestemt ikke meningen…. Så nu får I lige den færdige version <3

Jeg håber I kunne lide mit seneste indlæg om Miild. Jeg synes det var helt vildt fedt at skrive, pigerne bag Milld har også læst det og skrevet tak for de pæne ord! Yay hvor fedt. De er vildt søde og for mig er det klart et plus med deres gennemsigtighed. Hvis ikke I har læst indlægget, så er der et direkte link her!

Men nu skal vi tilbage til bloggens anden serie “Ugen der gik”, hvor jeg samler op på ugen der er gået. Her fortæller jeg i grove (NOT) træk, hvad der sket i løbet af ugen, hvad jeg har tænkt og følt, opnået osv. Denne gang kommer det til at handle om uge 11, og hvis man ikke “regner” i uger, så er det fra mandag d. 12. marts til søndag d. 18. marts. Lad os bare komme i gang!

Mandag d. 12.03

Havde jeg endnu en fridag og det var simpelthen SÅ dejligt. Der fik jeg virkelig følelsen af weekend! Dog lidt forskudt af alle andre, men hvad fa’n. Mandagen brugte jeg på at tegne videre på det tøj jeg sad og designede aftenen før. Jeg kom på styling idéer og surfede lidt rundt på nettet og fandt inspiration. Sådan en dejlig mandag. Jeg embracede det virkelig. Jeg lavede lækker morgenmad, drak en god kop the og hyggede bare om det hele.


Samtidig med at jeg tegnede snakkede jeg også i telefon med min kære mor. Det var sindssygt dejligt og hun var meget imponeret over, hvor meget jeg havde lavet på så kort tid. Hihi, tak mor! Jeg ved du læser med 😉 <3 Efter en god snak med hende tog jeg mig en rigtig god lur og sov indtil Nicolai kom hjem ved 17 tiden. Så dejligt. Det var faktisk også mig der lavede aftensmad den dag. Det havde jeg helt glemt, men jeg lavede en lækker spaghettiret med fløde og champignoner og til sidst drysset med lidt bacon. Det var virkelig mums, jeg elsker champignoner!

Tirsdag d. 13.03

Der strikkede jeg lidt, ikke sådan vanvittig meget. Men lidt blev det til inden jeg skulle på job. Mig og Nicolai havde om morgenen sat os de bedste intentioner for at have en mega god motiveret dag, hvor vi skulle have fikset de ting vi nu engang ville denne tirsdag. Vi havde lidt småting vi skulle have ordnet + vi ville begge gerne have trænet inden vi kom hjem. MEN. (ja, der kom det) Da jeg smuttede ned til min cykel, gæt hvad der så ikke ville gå op. Oh yes, you guessed it. Min cykellås. Ligesom min gamle jeg måtte skifte ud…….. Så der faldt ALLE mine planer bare fra hinanden og jeg måtte gå lynhurtigt ned på arbejde. Mega fedt.

Efter job valgte jeg dog at være produktiv alligevel. Jeg ville ikke have spildt hele min dag! Så jeg rendte byen tynd for at få købt fødselsdagsgaver (dem på billedet ovenfor) til min dejlige familie. Både min far, min mor og min søster Karoline har nemlig fødselsdag her i den kommende weekend (23, 24 og 25 marts) Så jeg var mega god og fik købt ALLE gaverne. Så det var da optur, men det blev desværre ikke til nogen træning. Øv. Men sådan er det. Jeg var faktisk ret mut resten af dagen og det eneste jeg bare havde lyst til den dag var en bøtte med Ben & Jerrys. Så Nicolai sagde “lad os gå ned at købe det så!” Og det endte med en gåtur ned til Føtex Food inde i byen og en større indkøbslist, da alle lige pludselig skulle have is, chokolade og slik. Hahah. Men en hyggelig tur blev det til <3 Da vi kom tilbage var der aftensmad og senere paradise med snacks til. Sådan en dejlig tirsdag! Vi satte forresten min cykel inden for om aften for at se om det ville hjælpe lidt på låsen.

Onsdag d. 14.03

Havde jeg endnu en gang fri. Hele denne dag brugte jeg på at strikke stort set. Det var helt vildt. Jeg fik dog også ret ondt i hånden til sidst. Ved ikke om jeg holder forkert. Men skidt pyt det gik fremad 🙂 Jeg så New Girl og Grace & Frankie i mens (en ny serie jeg prøver at se, so far so good) drak en chailatte og slappede egentlig bare helt af. Senere på eftermiddagen smuttede jeg ned på dokk1 for at printe et af reglementerne ud, som jeg skal bruge som dommer i gymnastikken. Det tog lidt længere tid end jeg havde regnet med, men(!) den gode nyhed var, at min lås ikke længere var frosset. Så fra nu af står den indenfor. Jubii. Det var igen mig der lavede aftensmad og denne gang lavede jeg en grøntsagscurry. Den blev vildt god, den var proppet med grøntsager og så serverede vi den med naanbrød til. Det smager jo så godt. Opskriften fandt jeg på nettet, jeg har et link til den HER, hvis I vil prøve den af selv. Jeg tilføjede selv lidt gulerod til retten, det blev så fint til. Så jeg er sikker på, at man kan matche den ret meget efter det man selv har i køleskabet. Den slags retter ELSKER jeg. Det er bare de bedste, på den måde undgår man madspild og så er det jo oveni det super økonomisk, da man i det lange løb ikke smider noget ud. Efter at have lave retten snusede jeg faktisk lidt rundt på Ditte Ingemanns madblog og fandt ud af at hun har skrevet vildt mange kogebøger, hvoraf to af dem fangede min interesse. Så de er kommet på ønskelisten. Hihi.

Torsdag d. 15.03

Fridagsparadiset var fra denne dag slut. Nu stod den på 8 dages arbejde i streg. Inden påskeferien begynder. Så torsdag startede med en 9-17 vagt. Der skete ikke rigtig noget vildt denne dag. Vi så igen i dag Paradise om aftenen. Denne gang uden Nicolai, da han var til generalforsamling med noget der hedder PB (Politologisk Bogformidling) hvor de skulle vælge til ny bestyrelse. Der kom han dælme ind, så tillykke til dig min skat <3

Fredag d. 16.03

Morgenen startede egentlig roligt ud sammen med Nicolai. Han spillede Fortnite med en lille dreng på 10 (hahaha) og jeg strikkede bare i mens. Fredag skulle jeg også på arbejde, denne gang fra 11.30-20. Da jeg skulle hjem fra arbejde måtte jeg lige runde Føtex og køb rugbrød og en lille fredagssnack til mig selv. Det gjorde jeg fordi, at jeg vidste hvilket stormvejr jeg skulle ud i, før jeg var helt hjemme…. ØV FOR FANDEN et blæsevejr denne uge bød på… FØJ! Da jeg kom hjem ringede jeg til Nicolai, så Netflix, spiste cookies og slappede af.

Lørdag d. 17.03

Var jeg tidligt oppe. Jeg skulle sidde dommer til en gymnastikkonkurrence her i Aarhus, så jeg skulle lige gøre mig klar og samle mig sammen inden, jeg skulle med bussen. Konkurrencen gik så fint – og hurtigt. Så alle var glade. Jeg fik snakket med de forskellige søde gymnastikmennesker, og jeg må sgu sige, at der er noget helt fantastisk ved foreningslivet. Som tak for at sidde dommer, fik vi allesammen (alle dommerne) en gave med på vejen (sådan en fin gestus) og da jeg havde fået sagt farvel til alle, smuttede jeg hjemad igen. Inden jeg tog helt hjem, tog jeg lige et kort stop i byen, hvor jeg skulle købe mig en lille selvbruner, jeg vil super gerne have lidt glød inden vi skal til bryllup d. 24.03. Hihi. Er træt af blegfis huden. Jeg gik selvfølgelig i en af mine yndlingsbutikker her i Aarhus, Naturskøn. Her fik jeg den BEDSTE service og kom hjem med dette produkt:

Jeg kunne lige nå hjem, spise lidt frokost før jeg måtte smutte videre på arbejde fra 17-22. Da jeg kom hjem om aften insisterede jeg på, at jeg skulle hygge på sofaen med cookies og Netflix og bare have en MEGA lækker lørdag aften, nu hvor jeg først skulle møde 11.30 om søndagen. MEN. Hvad der virkelig skete var, at jeg faldt i søvn efter 10 minutter af et New Girl afsnit, jeg rørte ikke en eneste cookie og vågnede på sofaen kl. 04.15, hvor jeg så gik ud, fjernede min make up og gik i seng.

Søndag d. 18.03

Søndag sov jeg længe. Eller vent nej. Det gjorde jeg faktisk ikke!?! Jeg vågnede 07.30 ca. Jeg kan kun huske, at jeg ryddede lidt op på værelset inden og resten er mig meget fjernt…. Men lige gyldigt hvad, så smuttede jeg på arbejde klokken 11.30, hvor jeg skulle være indtil 20. Sådan en spændende dag. Highlight var helt klart da jeg smuttede hjem i bad og smurte mig ind i selvbruner, OG fik skrevet indlægget om Miild 😛 Dejlig afslutning på en dejlig uge. Ikke for meget arbejde, masser af tid til de ting jeg elsker at lave. Tegne, designe, blogge og bare være kreativ! YES!

Uge 11 var en virkelig god uge! Den startede godt og sluttede godt. Der var plads til arbejde, mine interesser, at deltage hjemme i lejligheden, bruge tid sammen med Nicolai OG bruge tid på mig selv <3 JA TAK! Mental bæredygtighed, lige dér!

Det er snart weekend venner, og snart påske og jeg håber, at I får en god en <3 <3

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.