UGERNE DER ER GÅET // EN KLIMAMARCH, TO VALG, TO TURE TIL AARHUS OG SÅ EN FANTASTISK NYHED

Hej venner,

Der er gået mange uger. Ikke siden i hørte fra mig sidst, men siden jeg har opdateret jer på, hvad mine uger er blevet brugt på. Der er gået sådan ca 4 uger, hvor jeg ikke har opdateret jer på noget som helst… Kun hvis I følger med på Instagram… Hvilket jeg klart kan anbefale jer!

Men jeg vil lige kort løbe den sidste tid i gennem, især fordi jeg har været godt omkring i følelses- og tankeregistret og så er der tilmed sket en masse ting i den tid også. Det har ikke været tankespind det hele! Thank god, så var jeg nok blevet skør.

Først og fremmest, så er jeg færdig med 2. semester. Vi havde sidste undervisningsdag d. 9. maj og afsluttede fjerde modul d. 20. maj. Så der gik vi i gang med eksamensperioden, som I jo så nok godt kan regne ud, har været kørende lige siden. Det har været så rart. Vi var alle trætte af gruppearbejdet til sidst, jeg var ved at rive håret ud af hovedet på mig selv af frustration, så det var virkelig rart at få det overstået. Så lige siden 20. maj har jeg været i gang med eksamen. Jeg afleverede første del, den skriftlige del, i torsdags, d. 6. juni. Siden da har jeg så været i gang med anden del af eksamen, den fysiske afleveringsdel med prototype og andet dertilhørende materiale, som skal med ind til den mundtlige prøve. Det skal jeg så aflevere næste torsdag d. 20. Derfor har jeg også haft min hjerne alle mulige andre steder end her på bloggen og insta. Glæder mig til at komme fuldt tilbage.

har spist masser asparges de sidste fire uger. det er altså bare godt!

Jeg har været til presseevent hos Selected (brand hos bestseller) De har nemlig lavet en ny bæredygtig strategi for deres fremtidige kollektioner. Super fedt, meget målrettet og ambitiøs. Så jeg (og Tanja) var ved godt mod, da vi havde været der i en times tid. Men da vi så nåede spørgerunden med deres indkøber og bestsellers Sustainability Manager, der vendte skuden… Desværre. Hun påstod nemlig, at der kun bliver produceret den mængde tøj, der bliver efterspurgt og der må jeg sgu ærligt indrømme at filmen knækkede for mig og jeg mistede al respekt for den kvinde, Selected og Bestseller. Man kan ikke tillade sig at smide ALT ansvaret over på forbrugeren. Virksomhederne må også tage aktiv del i at mindske overforbruget og overproduktionen. Dernæst holder den udtalelse jo SLET ikke, da Bestseller for et par år siden røg i fedtefadet, fordi det kom frem i medierne, at de brændte overskydende tøj. Og så kan vi jo heller ikke ignorere det faktum, at der også bliver afholdt lagersalg, der også er tegn på, at der nok bliver lavet en anelse for meget i industrien. Hele eventet var i sig selv meget fint, lækkert og veludført. Det skulle bl.a. være kickstartet på en kampagne de ville have mig med i. Men den er gået i vasken, så måske det var skæbnen 😉

Jeg har været til klimamarch i ægte klimatosse-stil Det var helt fantastisk! Og så har jeg jo, som så mange andre, også stemt to gange indenfor de sidste fire uger. To valg, hvor jeg har stemt med hjertet og som den idealist jeg er!

ét af de mange fede skilte!

Karo & jeg, der lige foreviger vores deltagelse ved klimamarchen

Jeg har været til fødselsdag to gange inden for en uge. Her har jeg fejret to søde damer fra studiet. Det har været så rart som afbræk i eksamensskrivningen.

Der har nået at være tre helligdage på de fire uger jeg ikke har opdateret og dem har jeg inddraget til fridage. For dem skal man også have!

Jeg har fået tænkt en masse. Især omkring uddannelse. Hold kæft, hvor har jeg svært ved at finde ud af, hvad jeg vil og hvornår jeg vil det. Det er mit største dilemma pt.

Jeg har været i Aarhus to gange. Første gang i store bededags ”ferien”. Det var så tiltrængt. Den weekend blev brugt på at spise dejlig asiatisk mad, slappe af, have gode snakke om ting vi drømmer om + jeg tog et smut på Finders Keepers, hvor jeg fik snakket med Mikkel, der er en af de tre herrer bag grums, et super sejt hudplejebrand, der får mine varmeste anbefalinger. Læs mere om det HER. Skulle du sågar få lyst til at prøve nogle af deres produkter, så har jeg en rabatkode der giver 20% på alt i deres webshop, SFF20. Derudover fik jeg også en super hyggelig snak med de to søde damer bag Laøhlé, som jeg har søgt praktik hos. Det var super hyggeligt. Og for det ikke skal være løgn, så snakkede jeg også med dem anden gang jeg var i Aarhus, som var i sidste uge. Her var det i forbindelse med en praktiksamtale på La Cabra sidste tirsdag. Min anden tur til Aarhus var ikke ligeså hyggelig. Både Nicolai og jeg skrev nemlig eksamen, men synes nu vi fik flettet nogle gode pauser ind med plads til kærestetid. Til gengæld var vejret sindssygt godt, så jeg fik luftet de blege ben på bedste manér. Hahaha. Og så kom jeg også lige et smut forbi den sidste nye genbrugsbutik til samlingen i Aarhus. Komma, hedder den. Der var altså mange lækre ting! Så den er et besøg værd.

fra finders keepers

Til sidst vil jeg slutte af på en helt fantastisk note, der leder tilbage til min praktiksamtale med Laøhlé. Nemlig at jeg har fået praktikplads, lige dér, hos dem. Jeg fik den gode nyhed i fredags og jeg må indrømme, at jeg lever på en lyserød sky for tiden. Det er så fedt, når man kæmper for noget og brænder så meget for noget, at det så lykkes!!!! JEG ER SÅ FUCKING GLAD! Ikke mindst fordi det betyder, at jeg har sikret mig en praktikplads og derfor kan fortsætte mit studie, men også fordi det betyder, at jeg kan flytte tilbage til Aarhus og flytte sammen med Nicolai allerede til november!!!!! Det er SÅ vildt og jeg er så taknemmelig og stolt af mig selv! OG så skal der selvfølgelig lyde et tusind tak til pigerne fra Laøhlé for at give mig muligheden. Det er jeg så ekstatisk over. I forstår slet ikke, hvor mange ting der går op pga. den her mulighed! Det er så fedt.

Det betyder også, at jeg kan komme over til Tanja for en stund 😉 Det bliver fandme hyggeligt!

Så med den glædelige nyhed vil jeg ønske jer alle sammen en glædelig torsdag.

Jeg håber og ønsker, at tingene i jeres liv også lykkes!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.