Underprotection Bridal Collection

Hej venner,

Da jeg var på arbejde i går og sad og holdte min pause, faldt jeg lige over en nyhedsmail fra Underprotection (jeg har skrevet et indlæg om brandet her) De har nemlig lanceret en lille bridal kollektion. Jeg skal godt nok ikke giftes any time soon, men kollektionen er simpelthen så fin, at jeg ikke kan lade være med at dele den (og drømme om, at den lige landede i min garderobe) Jeg kan bare forestille mig, hvor ekstra lækker jeg ville føle mig. Lige tuller rundt i denne fine natkjole… Amen jeg kan slet ikke stå for det!!.. Åh, hvem der bare havde pengene…

Og prøv nu lige at se den der kåbe…

Link HER

Jeg får lyst til at købe det hele. Ih altså… Sådan et delikat og feminint sæt. Sindssygt lækkert!

Bh HER    Trusse HER

Natkjole HER

(Billeder taget fra Underprotections egen hjemmeside)

Jeg ved ikke med jer, men jeg er altså fan. Og det gode er, at man kan shoppe det med god samvittighed, for det går Underprotection nemlig OGSÅ meget op i <3

Masser af solskin og kys til jer på denne smukke onsdag!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.