White Shoe Fanatic

Shoe love is true love.

Hej med jer derude,

Først og fremmest vil jeg undskylde for, at dette indlæg ikke kom ud i går og alligevel gjorde, men i ufærdig tilstand…. Mega blogger-fail fra min side, men jeg har tilbragt hele weekenden i Viborg med gymnastikken, så blev lidt presset på tid og nåede intet af det jeg havde håbet på. Sorry. Men så kommer indlægget jeg havde planlagt da bare i dag.

Sko er noget jeg er særligt glad for og det er også derfor, at citatet i starten af indlægget også gør mig glad. For mit vedkommende er det i hvert fald sandt. Dagens indlæg kommer til at handle om en tendens jeg har tilegnet mig, når jeg kigger på sko. Et keyword er hvidt. Hvidt, hvidt, hvidt. Her den anden dag scrollede jeg ned over skoene på nelly og de sko, der især fangede min opmærksomhed var de hvide sko. Hvad end det er støvler, hæle eller sneaks. På collagen nedenunder har jeg lavet et lille udpluk af de sko, jeg VIRKELIG er faldet for. Det er både fra hjemmesider som Nelly og Zalando.

 

 

White shoes1. Chunky Bootie // 2. Chunky Boot // 3. Adidas Los Angeles // 4. Vans Classic Slip-on // 5. High Heel Cleated Sandal // 6. Nike Air Max 90 Premium Sneakers // 7. Lace Boot // 8. Nike Huarache // 9. Thin Strap Chunky Sandal

Der er links til skoene, så hvis I er interessede i dem, kan I nemt klikke jer frem til en hjemmeside at købe dem på (gælder dog ikke nike huarache skoene) Jeg ville i hvert fald ønske jeg kunne klikke dem alle sammen hjem. Men sådan går det desværre ikke. Dog vil jeg mene, at par nummer syv bliver meget brugbare her til efteråret/vinter, derfor kunne jeg godt forestille mig, at de blev klikket hele vejen hjem til lille mig. Hihi, hvad man ikke skaber af undskyldninger for at købe nye sko. Eller måske er det bare mig…. Who knows?

Ellers så håber jeg at I har haft en skøn weekend og at I har det fantastisk. Og så ses vi (meget) snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.