Wishlist // December 2015

Hej med jer derude,

Ligesom jeg plejer har jeg også denne måned lavet en ønskeliste. Denne gang for december selvfølgelig og hvad kunne passe bedre sammen? Denne collage, denne måneds wishlist, er ikke bare en liste over nogle ting jeg bare har lyst til at prøve af el.lign. Denne måned er det mine juleønsker! Så hvis I er løbet tør for idéer for, hvad I skal ønske jer, så kan I jo tage et kig på min collage. Selv har jeg haft store problemer i år med at finde ud af, hvad jeg skulle ønske mig. Men jeg kunne alligevel få samlet lidt, når jeg satte mig og tænkte det helt i gennem. Ønskerne kan I se lige nedenfor. (Juletræet nederst til højre er ikke et ønske, det er blot til pynt)

December Wishlist

Ellers så håber jeg, at I får en dejlig dag og at I får nydt jeres december! Vi ses snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.