Wishlist // November 2015

Hej med jer derude,

Jeg undskylder virkelig meget for passiviteten, men min engagement og inspiration til bloggen har bare manglet på det sidste og jeg ved ikke hvad det kommer af. Men det er en ny måned, så det er tid til en ny wishlist. Det kunne jeg lige samle mine tanker om. Så jeg har selvfølgelig samlet nogle ting jeg lige pt går og drømmer om. Som altid er det samlet på en collage, det er nemlig så smart og det er super fedt, når det bliver visuelt.

November Wishlist

 

Denne måned er et stort mix med ting fra forskellige kategorier, hvor sidste måned var en del beauty og fashion præget. I oktober måned var jeg jo som sagt gået i gang med Tiny Tea Teatox og for at kunne drikke en kop 30 minutter før frokost, var jeg nødt til at have en kop med på job. Derfor var jeg meget afhængig af min søsters Bodum termokop, så derfor sidder jeg tilbage med en følelse af, at jeg selv må eje sådan en. Så kan min søster også få lov til at bruge sin egen! Jeg har ikke tjekket det aktuelle farveudvalg, så aner ikke hvilken farve jeg vil have den i. Men den sorte på billedet kan jeg meget godt lide. Den er rimelig basic. Brow kittet har jeg på listen igen og nu har jeg faktisk købt det, og det er super godt. Jeg har aldrig før brugt highlight under mine bryn, men er glad for, at jeg prøvede det med dette kit. Det ser SÅ godt ud 😛 Jeg er fan! Skoene har jeg haft i tankerne siden min første wishlist og jeg tænker, at i denne måned skal det være. Derudover er vi gået vintertiden i møde og det betyder også, at det bliver mørkere tidligere og tidligere, og det kan godt blive et problem i forhold til at lave youtubevideoer…. Derfor drømmer jeg rigtig meget om en lys-anordning, så jeg kan optage videoer med garanti for ensformigt lys. Det kunne jeg VIRKELIG godt tænke mig! Men det er en større investering og jeg skal også finde ud af, hvor jeg så skal stille det hen, når jeg ikke bruger det.. Mit værelse er ikke det største. Så nu må jeg se.

Men det var alt for denne wishlist, ikke så mange ting, men jeg har heller ikke haft så mange ting i tankerne. Det kan være det kommer næste måned. Der er det jo også december – så er det jo rigtig tid til ønskeliste :3

Ellers så håber jeg bare, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.