Years & Years Koncert

Hej med jer derude,

Jeg er desværre nødt til at fortælle, at der ikke kommer nogen ny video ud i dag… Jeg har haft travlt med arbejde både i går og i dag, så har kun lige nået at filme en ny video, men slet ikke nået at redigere den… Øv..

c6c2266c-4816-4d80-9860-c4d091e50a53-2060x1236

En anden grund til, at jeg heller ikke har tid her til aften er fordi jeg skal til Years & Years koncert med min veninde Amalie. Det bliver så godt! Personligt er jeg helt vild med deres lyd, deres sange fanger bare min opmærksomhed. Så derfor glæder jeg mig mega meget. I anledning af koncerten i aften får I – i stedet for en video – en lille samling af de numre jeg bedst kan lide fra skønne Years & Years <3 Giv dem et lille lyt og lad mig vide hvad I synes om dem.

Years & Years – Eyes Shut

Years & Years – Desire

Years & Years – Shine

Years & Years – Gold

Ellers så håber jeg, at I får en dejlig tirsdag aften og så ses vi meget snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.