Your Tea // Tiny Tea Teatox

Hej med jer derude,

I dag skriver jeg et indlæg, der handler om sundhed. Dem kan jeg faktisk rigtig godt lide, for sund livsstil er noget jeg vægter rigtig højt. Det er noget jeg altid er vokset op med, så det falder mig meget naturligt at spise sundt (med plads til de usunde ting også – det handler om balance) og være aktiv. Jeg har altid dyrket sport lige siden jeg var lille og min mor og far er altid gået op i, at vi skulle have ordentlig mad med alle de gode ting i. Jeg har siden maj måned i år trænet i fitnessdk og det har jeg været super glad for og samtidig med, at jeg startede der, startede Amalie og jeg på detox-te fra Your Tea. Vi købte den variant der hedder Tiny Tea, som er med til at booste vægttab og fordøjelse. Vi splejsede så vi hver fik til tre uger og i sommerferien splejsede vi igen så vi fik til fire uger hver. Begge gange har været et super tilbud og en succes – Så det er bare helt fantastisk.

Jeg har nu drukket teen i ca halvanden uge og hver gang har jeg set resultater efter super kort tid. Det er meget forskelligt, hvor man som person ser eller mærker resultaterne. Jeg mærker og ser det andre steder end hvor Amalie fx. ser det. Så den har helt klart meget individuelle resultater. Men ingen af os har oplevet noget skidt. Så man skal ikke være bange for, at den går ind og forværre noget. Personligt har jeg ikke et behov for at tabe mig. Tværtimod. Men på mig har den bidraget rigtig meget til mit energiniveau og den er også super god til at modvirke de cravings jeg normalt har. Så det er et kæmpe plus fra min side af. Jeg kan også sagtens se det på min krop. Især ved indelårene hjælper den rigtig meget og nederst på min ryg, ved lænden faktisk, kan jeg også se, at mine muskler bliver mere markeret. Så den bidrager helt sikkert til at fedtet ryger. Men det er ikke det jeg oplever så meget af, når jeg drikker teen. Jeg mærker det helt klart mere i min adfærd og indvendigt. Men jeg havde egentlig heller ingen forventninger til teen, så jeg blev super glad for de mange resultater der kom med den. I skal være opmærksomme på at dette indlæg IKKE er sponsoreret, det er helt min egen og ærlige mening om Your Teas Tiny Tea. Så bare rolig, jeg er ikke betalt for at skrive det.

 

IMG_0272 IMG_0273
IMG_0275IMG_0279 IMG_0277 IMG_0280 IMG_0281

Hvis Your Tea er et mærke I har overvejet at tjekke ud, så kan I helt klart gøre det med ro i sindet. Ikke nok med at produkterne rent faktisk virker, så har de jordens bedste kundeservice. Altså det er helt vildt. De er sindssygt hurtige og rigtig hjælpsomme. De løser alle problemer og besvarer med glæde dine spørgsmål. Det er jo også vigtigt, at man som kunde har lyst til at vende tilbage og det har både jeg og Amalie lyst til. Vi er meget tilfredse.

Hvis I skulle have nogle spørgsmål så fyr endelig løs!

Ellers så håber jeg bare, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin
2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.